CÉGTÖRTÉNET

A cégalapító Dr. Inczédy János már az 1980-as években létrehozta első "vállalkozását" az akkori rendszernek megfelelő keretek között. A vállalkozás a rendszerváltás után, a szabadabb körülmények között kapott erőre. Kezdetben egyéni vállalkozóként, majd 2000-től az Inczédy & Inczédy Kft. keretei között folytatta tevékenységét. Az első partneri megállapodást az ionizátorokat gyártó HAUG GmbH & Co KG-val kötöttük 1995-ben, természetesen ettől az időponttól számítjuk a vállalkozás új tevékenységének kezdetét.

 

Az Inczédy & Inczédy Kft. 2000-ben Budapesten a Váci út 161. alatt kezdte meg a tevékenységét, majd 2005-ben a tulajdonosok döntésének megfelelően a cég Vácra költözött, ekkor a Köztársaság út 5. szám alatt található kis irodaházban működött. Jelenleg Vácon a Galcsek utca 8-10 szám alatt található Senior Ipari Parkban található irodában működik a vállalkozás. Az iroda költözései mérföldkövekként jelzik a vállalkozás folyamatos fejlődésének fontos állomásait.

 

A vállalkozás fő profilja a külföldi gyártó cégek magyarországi - és több esetben a környező országokbani - képviselete és termékeik műszaki támogatással egybekötött - első sorban a végső felhasználók számára történő - értékesítése. Mára a vállalkozás odáig fejlődött, hogy három üzletágba szerveztük tevékenységét:

 

- Méréstechnika Üzletág

- Elektronika Üzletág

- Felületkezelés Üzletág

 

Az előbbiek alapján több környező országra is kiterjed a tevékenységünk, ezek közül Szlovákia a legfontosabb piacunk, ahol helyben is jelen vagyunk. Irodánk a Váctól kb. 60km-re található Párkányban (Štúrovo) található. Szlovákia mellett dolgozunk még Ukrajnában, Szerbiában, Romániában, Szlovéniában, Horvátországban, Csehországban, sőt még a távoli Észtországban is van ügyfelünk.