inczedy_logo_20080219.gif
www.inczedy.com
magyar zászló_kicsi.jpgbrit zászló_kicsi.jpg
KÉPVISELT CÉGEK
A Zestron - Dr OK Wack Chemie GmbH új stencilmosószereket mutatott be
VIGON TC150 - vízbázisú tisztítószer hővezetőpaszták és hidrofób lakkok eltávolítására

A Vigon TC150 egy vízbázisúú MPC tisztítószer, amelyet kimondottan a hővezető paszták stencilekről és szitákról türténő eltávlítására fejlesztettek. Maradványmentesen eltávolítja a hővezető paszták legkülönbözőbb fajtáit, legyen az akár pl. szilikonbázisú, szilikonmentes, vagy akár ezüsttartalmú.

A Vigon TC150 a fentieken kívül még alkalmazható nem kikeményedett hidrofób lakkok áramkörökről történő eltávolítására is.
HYDRON SC300 - vizes bázisú, egy fázisú stencilmosószer forraszpaszták és SMT ragasztók eltávolítására

Vizes bázisú, egy fázisú tisztítószer az SMT stencilek szobahőmérsékleten történő tisztítására. Megbízhatóan eltávolítja a forraszpasztákat és az SMT ragasztókat egyetlen folyamatban és nem hagy pigment maradványokat a felületen. Alkalmazható a mosási fázis mellett az öblítési fázisban is. Csíkmentesen szárad.
IPAR NAPJAI 2014
Az Inczédy & Inczédy Kft. idén kiállítóként részt vesz az Ipar Napjai kiállításon. Társaságunk a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara által szervezett standon (A pavilon 208 D / 209 C) lesz társkiállító.

Helyszín: Hungexpo Budapesti Vásárközpont (1101 Budapest, Albertirsai út 10.)

A kiállítás ideje: 2014.05.27-2014.05.30.
ÚJ IRODA: 2600 Vác, Galcsek utca 8-10.

Nagyobb térképre váltás

Cégünk a tervezett bűvülés előkészítéseként és a tevékenységhez jobb infrastruktúrális hátteret nyújtó Senior Ipari Parkba költözött. A további elérhetőségeink - természetesen - változatlanok.
Képviseletei megállapodás a BinderGrouppal
2013 nyarán az Inczédy & Inczédy Kft. képviselete megállapodást kötött a BinderGrouppal. A magas műszaki szinvonalat képviselő Binder készülékek immáron cégünktől megvásárolhatók, a palettánkat olyan területtel (alkalmazási területek: biogáz, szennyvízkezelés) sikerült bővíteni, amely eddig nem volt megtalálható palettánkon.
Létrejött a GHM Messtechnik GmbH. a korábbi tagok összeolvadásából.
A 2009-es év óta egy csoportba tartozó vállalatok (Greisinger, Honsberg, Martens, Imtron) idén nyáron összeolvadtak a GHM Messtechnik GmbH-vá. Az fúzió mozgatórugója az ügyfelek mind hatékonyabb és teljesebb körű kiszolgálása volt. A fúzióval létrejött vállalalt a merés- és irányítástechnika területén komplex megoldásokat tud szállítani a partenerei részére.
A korábban megismert cégnevek, mint márkanevek (Greisinger, Honsberg, Martens, Imtron) élnek tovább.
Magyar Regula 2012
Társaságunk idén kiállítóként is megjelenik a Magyar Regula kiállításon. Várjuk jelenlegi és jövőbeli ügyfeleinket standunkon 2012.03.20. és 22. között!
ISO 9001:2008 szerinti tanúsítás
Cégünk, az Inczédy & Inczédy Kft. a minőség-irányítási rendszer 2008-as bevezetése óta az idei évben már a harmadik auditon bizonyította, hogy a társaság a szabványban megkövetelt módon működik.
ISO_web.jpg
A minőségirányítási rendszer bevezetéséhez és a tanúsításhoz pályázaton támogatást nyertünk az Új Magyarország Fejlesztési Terv Közép-magyarországi Operatív Program támogatási rendszerében. (Projektszám: KMOP-1.2.6-2007-0104)
logo_1.pnglogo_2.png
Electro Salon 2010
Cégünk május 4. és 7. között - immáron harmadik alkalommal - kiállítóként vett részt az ElectroSalon szakkiállításon. Minden kedves látogatónknak köszönjük, hogy megtisztelt bennünket és felkereste standunkat (306/G) az A pavilonban!
Dr. Inczédy János
Dr. Inczédy János web.jpg
2010. március 14-én, életének 61. évében elhunyt Dr. Inczédy János, az Inczédy & Inczédy Kft. alapítója és többségi tulajdonosa. Emlékét megőrizzük szívünkben!

A Dr. Inczédy János tragikus elhunyta indukálta átszervezés következtében a korábban a Dr. Inczédy János Műszaki Irodája által képviselt cégek átkerültek az Inczédy & Inczédy Kft. porfóliójába:

HAUG GmbH & Co KG - Elektronika és Felületkezelés / -tisztítás Üzletág
Tigres - Dr. Gerstenberg GmbH. - Felületkezelés / -tisztítás Üzletág
Cégünk új irodába költözött. A Inczédy & Inczédy Kft. új irodája elkészült, ahol a további fejlesztéseknek és beruházásoknak köszönhetően még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni parnereinket.
logo_web.JPG
Új irodánk címe: H-2600 Vác, Katona Lajos utca 1/b.

Természetesen további elérhetőségeink változatlanok.
Új év - új képviseleti szerződések 2010-ben
Az új év elején két gyártó céggel is képviseleti szerződést kötött cégünk az Inczédy & Inczédy Kft.

Az új parnereink:
Schmidt web kicsi.gif
Schmidt Technologies GmbH.
KeyX logo web.jpg
KeyX GmbH.